Zo zuuver als wat, Det is ZuuverZat

Alle remme los!!!!!!!

Vrijdag 31 januari speelde wij als traditionele prinsekapel weer tijdens “het uitkomen van de Bacchus”. Na eerst een uitgebreid afzwaaien van ex-Bacchus Rob kon de feestavond beginnen. We hadden een vrijwel complete bezetting en al spoedig leek het erop dat deze avond weer eens ouderwets gezellig zou gaan worden. Aangezien het protocol ervoor zorgt dat de leden van de kapel niets tekort komen zolang we musiceren, vloeide ( zoals dat hoort tijdens een Bacchus avondje) het bier al spoedig rijkelijk. Echter, een lid van de kapel scheen het niet snel genoeg te kunnen gaan en hij bestelde zo af en toe een biertje tussendoor. Moet kunnen, als je dorst hebt moet je die lessen, echter is het wel van belang dat je nog enigszins in staat bent om te volgen waar je mede muzikanten mee bezig zijn. Wie dit was..?

Om 11.11 uur(23.11) zou onze nieuwe Bacchus bekent worden gemaakt. Door middel van een mooie videopresentatie werd ons bekent dat :”onze saxofonist” Olaf dit jaar als Bacchus door het carnavals leven zou gaan.

Dit onder het Motto : ALLE REMMEN LOS!!!!!!!

Uiteraard was het, ondanks dat Olaf een gedegen kandidaat was, voor ons een grote verassing. Een echte hoogheid in onze eigen prinsekapel super!!!!
Voor dit jaar zijn wij dus ook een beetje Bacchuskapel. Gaat goed komen, het Bacchus liedje zit er nu al knoervast in en aankomende woensdag gaan we op bezoek bij onze hoogheid!
Het beloofd een super jaar te worden, zuuverzat heeft er zin in!!!

Olaf, zet hem op, de titel van eerste hoogheid uit de kapel nemen ze je nooit meer af.

Bacchus Olaf 2014